MINIMODEL 1:300 Séria 1 uverejnená na stiahnutie

Po krátkej dobe je na svete prvá séria z nového radu vystrihovaciek MINIMODEL 1:300 - modelových - tristokrát zmenšených autíčok pre modelové krajiny Ing. arch. Milana Weinera. Ako už bolo avízované, v prvej sérii nájdete štyri autá - hasičský špeciál MAN 14.361 FAEG a tri varianty Avie A21F - klasickú skriňovú, vo farbách najväčšej predajne nábytku v okrese Brezno - Qualldom a off-road expedičnú verziu.

Modelový list prvej série MINIMODEL 1:300

Všetky modely sú pripravené v záakladnej BASIC verezii ako krabička, ale aj v EXTRA verzii s modelovým podvozkom a novinkou - modelovým interiérom. Nechýba ani známy modelový stojanček s popisom modelu.

Vzhľadom na jednoduchosť modelov, nie je potrebný textový návod, modelári sa ľahko zorientujú pomocou prehľadných návodných kresieb a malou pomôckou im bude niekoľko tipov v priloženom textovom súbore, ako aj niekoľko fotografií zo stavby modelu. Nechýba ani pomôcka pre modelárov EXTRA verzie - potlač rubovej strany dielov, tzv. backside print.

Diely vystrihovačky s návodovými a ilustračnými kresbami

Prvú sériu rady MINIMODEL 1:300 si môžete voľne stiahnuť zo stránok Blogu DTSmodelling - v pravom kontextovom menu MINIMODEL 1:300 DOWNLOAD. Akékoľvek pripomienky, rady, či priania na ďalšie série modelov, nechajte mi odkaz v KOMENTÁROCH.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?